dissabte, 10 de novembre del 2007

Turisme de suïcidi

Llegint una revista he trobat una notícia que m’ha impactant bastant i que suposo que a vosaltres tampoc us deixarà indiferents. A continuació us la transcric literalment.

Manhattan, destí preferit del “turisme de suïcidi”?

Manhattan no només és un barri ple d’encants pel turista convencional i els fans de Woody Allen. Un recent estudi de l’Acadèmia de Medicina de Nova York assegura que un 10% els suïcidis ocorreguts en aquest freqüentat barri entre 1990 i 2004 el va cometre un estranger. El que s’ha anomenat “turisme de suïcidi” té ja els seus llocs més visitats, entre els quals trobem el Golden Gate de San Francisco, les cataractes del Niàgara i la Torre Eiffel de París.





Què us ha semblat? Definitivament el turisme està canviant...

3 comentaris:

Francesc ha dit...

Tens raó¡¡ hi ha turisme per a tot¡¡ però ja et dic jo que aquest turisme no el faré servir¡¡jajaja

Manelus ha dit...

OMG! Això ja és per "pixar i no treure'n gota"! Jo ja no sé si és el turisme que està canviant o nosaltres que estem degenerant massa. Hem arribat a un punt en que a tot li diguem fer turisme. Jo ara m'inventaré un nou tipus de turisme, el de portar el gossos al "PIPICAN" i l'anomenaré "turisme caní". Per tal d'innovar al final perdrem el nord...

rosi ha dit...

Home una mica bèstia tot això !! jo crec que no es el turisme que està canviant sino que estem degenerant tal com posa en dubte en manelus. ! No ho podem pas considerar un tipus de turisme això ! es tracta de gent que realment han d'estar amb una depre a sobre que flipes !